Sayfalar

1 Ağustos 2019 Perşembe

Transformers 6 Ne Zaman Çıkacak ?

Efsane bir film serisi olmayı başaran Transformers 6 ne zaman çıkacak ve çıkacak mı gibi sorular filmin son bölümden itibaren en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Transformers 6'yi bekleyenlere kötü haber geldi. Daha önce gelen bilgilere göre çıkış tarihi 28 Temmuz 2019 olarak belirlenmişti. Ancak firmanın son açıklamasına göre Transformers 6  gelecek sene vizyona girmeyecek.

Şirketin ilk beş Transformers filmi 4.4 milyar dolara ulaştı ve son filmi Transformers: The Last Knight, gişeyi 605 milyon dolar ciroyla bitirdi.
Firma Bumblebee filmi ile film serisine yeni bir soluk getirecek.

Filmin hayranları; firmanın fikir değiştirmesini istiyor ve transformers 6 filmini yakın bir zamanda görmek istiyor. Benim tahminin 6. film 2022 veya 2023 yılında gelecek.

Bu film hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, yorum yapmayı unutmayın. Hoşçakalın  : )


transformers 6,transformers 6 ne zaman çıkacak,transformers 6 ne zaman,transformers 6 vizyon tarihi,transformers 6 var mı,transformers 6 hakkında bilgi,transformers 6 çıkacak mı,transformers 6 çekilecek mi,transformers 6 çıktı mı,transformers 6 gelecek mi,transformers 6 Filmi Ne Zaman Çıkacak,transformers 6 ne zaman vizyona girecek,transformers 6 çıkış tarihi,transformers 7,transformers 8,transformers 9,transformers 7 ne zaman çıkacak,film,movie,film haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder