Sayfalar

1 Ağustos 2019 Perşembe

Karayip Korsanları 6 Çıkacak Mı ? Ne Zaman Çıkacak ?

Efsane bir film serisi olmayı başaran Karayip Korsanları 6 ne zaman çıkacak ve çıkacak mı gibi sorular filmin son bölümden itibaren en çok konuşulan konulardan biriydi.
Hollywood'a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Disney, Karayip Korsanları serisini altıncı filmle devam ettirmek istiyor. Ancak şirketin Johnny Depp'i filme dahil edecek mi henüz bir bilgi yok.
Disney tarafı Karayip Korsanları 6 filmini çekmeyi planlıyor. Joachim Rønning filmin yönetmeliğini yapacak. Ancak yönetmenin şu anda meşgul olduğu filmler mevcut olduğu için, yeni film yakın bir tarihte sinemalarda olmayacak.
Fakat önemli bir nokta; eski eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle kötü  bir dönem geçiren Johnny Depp’in Karayip Korsanları 6 filminde oynayıp oynamayacağı.
Bu durumu bir kenara bıraktığımızda, her şey yolunda gitse dahi, Karayip Korsanları 6 filmini 2021 veya 2022 yılından önce göremeyeceğiz.


karayip korsanları 6,karayip korsanları 6 ne zaman çıkacak,karayip korsanları 6 ne zaman,karayip korsanları 6 vizyon tarihi,karayip korsanları 6 çıkacak mı,karayip korsanları 6 çekilecek mi,karayip korsanları 6 çıktı mı,karayip korsanları 6 Filmi Ne Zaman Çıkacak,karayip korsanları 6 ne zaman vizyona girecek,karayip korsanları 6 çıkış tarihi,film,film haberleri,Pirates of the Caribbean 6,jack sparrow,Karayip Korsanları 6 inceleme,Karayip Korsanları serisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder