Sayfalar

1 Ağustos 2019 Perşembe

Oyuncak Hikayesi 5 Çıkacak Mı ? Ne Zaman Çıkacak ?


Oyuncak Hikayesi 5 Ne Zaman Çıkacak Oyuncak Hikayesi filminin son serisi henüz vizyonda iken, filmin hayranları Oyuncak Hikayesi 5 filminin gelip gelmeyeceğiniz konuşuyor.

Oyuncak Hikayesi 5 Ne Zaman Çıkacak
Oyuncak Hikayesi 4 filmi, 21 Haziran Cuma günü yayınlanan veriye göre, (238 milyon $) gibi bir gişe açılışı yaptığı yabancı kaynaklarda yazıyor. Oyuncak Hikayesi 5 Olacak mı? İşte Bildiklerimiz: Disney'in (ve Pixar'ın) en başarılı çalışmalarından biri oldu ve sadece üç film boyunca dünyadaki gişede 1.9 milyar dolardan fazla hasılat elde etti. Yönetmen ve yapımcılar bu film ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı, ancak Toy Story 5 filmi ile ilgili yeni bilgiler geldikçe bu yazıya eklemeler yapacağız.


Bizi takipte kalın. Ayrıca çok iyi bir gişe rakamına ulaşan bu filmin mutlaka yeni bir serisi gelecektir. Benim tahminin 2 veya 3 yıl içerisinde Oyuncak Hikayesi 5 filmi vizyonda olacaktır. Yorum yapmayı unutmayın.



Oyuncak Hikayesi 5,Oyuncak Hikayesi 5 çıkacak mı,Oyuncak Hikayesi 5 ne zaman çıkacak,Oyuncak Hikayesi 5 olacak mı,Oyuncak Hikayesi 5 vizyon tarihi,Oyuncak Hikayesi 5 filmi,Toy Story 5,Toy Story 5 ne zaman çıkacak,oyuncak hikayesi,toy story,toy story 4,woody,FİLM,filmler,movie,film haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder