Sayfalar

18 Kasım 2019 Pazartesi

Web sitesi fiyatları neye göre belirlenir ?

Öncelikle her işte olduğu gibi bir sitenin fiyatı o siteyi kurmak için harcanan zamana, verilen emeğe, bilgi birikimine ve maliyete göre değişiklik gösterir. Bu sebepten dolayı fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Siz siz olun seotasarim.net gibi uygun ve kaliteli hizmet veren freelance web tasarımcılar ile çalışın.

Bir web sitesi için olmazsa olmaz bazı hususlar vardır. Birincisi SEO yani arama motoru optimizasyonu bilgisi olan bir firma ile veya kişi ile çalışın. Bunun için web tasarımcınızın SEO konusunda en az 5 yıllık tecrübesi olduğundan emin olun. En kaliteli ve Profesyonel web sitesi fiyatları için demo siteyi inceleyip kalitesini ölçebilir veya sitenin tasarımının size ait olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Sonuç olarak profesyonel bir web tasarımcıda olması gereken özellikler başta google seo uzmanı olması ve profesyonel tasarımlar sunması gerekir. E ticaret sitesi için fiyatlar yine 800 lira ve 3000 lira arasında değişmektedir. Unutmayın iyi bir tasarımcı ve ucuzu kaliteyi birleştirendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder