Sayfalar

1 Ağustos 2019 Perşembe

Patron Bebek 2 Çıkacak Mı ? Ne Zaman Çıkacak ?

Patron Bebek 2 orijinal adı ile The Boss Baby 2 filmi ne zaman çıkacak ve çıkacak mı gibi sorular yanıtını buldu.
Filmin devam niteliğinde olan The Boss Baby 2 filmi 23 Nisan 2021 tarihinde vizyona girecek. İlk film 2017 yılına damga vuran yapımlardan biriydi ve gişede toplam 468 milyon dolar hasılat elde ettiler.
Patron Bebek 2 filmi yine Marla Frazee çocuk kitabından esinlenerek yapılacak. Filmin ana karakteri değişmezken konu üzerinde henüz net bir açıklama yapılmış değil.
 ilk filmin konusunu hatırlayacak olursak Tim 7 yaşında iyi niyetli bir çocuktur ve tek hayali bir köpek sahibi olmaktır. Ailesi bu hayalini gerçekleştirmediği gibi bir üvey evlat edinirler. Ancak bu bebekte çok tuhaf haller vardır.
Baba ve annesi ortalıkta yokken takım elbise giyiyor ve akıcı ve düzgün bir dille konuşuyordur. Bu gizemli bebek bir ajandır ve olaylar bu şekilde gelişir. Son derece eğlenceli bu yapım gencinden yaşlısına herkesin beğenisini almayı başardı.
Patron Bebek 2 filmi hakkında sizlere aktaracaklarımız bu kadar, ilerleyen günlerde filmin konusu ve daha detaylı bilgi geldikçe güncelleme yapılacaktır.



Patron Bebek 2,Patron Bebek 2 ne zaman çıkacak,Patron Bebek 2 ne zaman,Patron Bebek 2 vizyon tarihi,Patron Bebek 2 çıkacak mı,Patron Bebek 2 çekilecek mi,Patron Bebek 2 gelecek mi,The Boss Baby 2,Patron Bebek 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak,Patron Bebek 2 ne zaman vizyona girecek,Patron Bebek 2 çıkış tarihi,The Boss Baby 2 ne zaman çıkacak,The Boss Baby 2 vizyon tarihi,The Boss Baby 2 fragman,Patron Bebek 2 fragman,Patron Bebek,Boss Baby,patron bebek yine iş başında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder